Χάρη στο γκολ του Φεντερίκο Άλβαρες, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό, για την 1η αγωνιστική των playouts.

Ο Αργεντινός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και μίλησε ενώ παρέλαβε το βραβείο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα γκολ το οποίο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Το πανηγύρισα. Ήταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και το χάρηκα περισσότερο γιατί ήρθε σε μία δύσκολα στιγμή. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε τα playouts με νίκη. Χάρηκα πάρα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου, πετυχαίνοντας το πρώτο μου γκολ.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου, της οποίας αφιερώνω αυτό το βραβείο γιατί είναι πάντα εκεί για εμένα. Στις πιο δύσκολες αλλά και πιο χαρούμενες στιγμές. Στους φιλάθλους της ομάδας θα ήθελα να πω ότι δεν ήταν μια χρονιά που δεν κύλησε όπως θα θέλαμε εμείς. Δεν είναι μια καλή σεζόν για τον Αστέρα, ωστόσο στα παιχνίδια που απομένουν θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να πάρουμε περισσότερες νίκες. Βέβαια, να ευχαριστήσω όσους μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν».


Για το ματς με τον Ιωνικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πολύ πρόσφατα, πάλι στην έδρα της. Αυτό σίγουρα κάνει δύσκολα τα πράγματα. Πόσω μάλλον ότι ο Ιωνικός καίγεται για βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει. Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Όπως είπα πιο πριν ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Γι’ αυτό και θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»