Στην περσινή δύσκολη χρονιά, τόσο σε κοινωνικό όσο και αθλητικό επίπεδο στάθηκε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει.

«Η περσινή χρονιά έφυγε, μια χρονιά δύσκολη κοινωνικά και αθλητικά. Εμείς ως Παναθηναϊκός πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Το βασικό είναι από εδώ και πέρα. Εύχομαι υγεία και κανονικότητα, στην αθλητική και την κοινωνική μας ζωή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουράτος: «Έχουμε τον χαρακτήρα, το ταλέντο και την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε κόντρα στον Άρη»

Ταϊρί: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, έχω ακούσει πολλά»

Στο Telekom Center Athens για να αποθεωθεί μετά την πρόκριση, η ομάδα μπάσκετ γυναικών πριν το Παναθηναϊκός-Ηρακλής!

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν Άρης-Μαρούσι

Ανησυχία με τη Χατζηλεοντή στον Παναθηναϊκό: Tραυματίστηκε στον ώμο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ζέρβας: «Εξετάζει δελεαστική πρόταση της Μπεσίκτας για τον Σέιμπεν Λι ο Ολυμπιακός»!

AEK: «Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας δέχεται καίριο πλήγμα και διεκδικεί την ''πρωτιά'' στις τιμωρίες έδρας»

Βαρβούνης: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος - Ο κόσμος της Μυκόνου έχει δείξει την αγάπη του»

Προσπαθεί να κρατήσει τον Σίλβα η ΑΕΚ - Του προτείνει νέο συμβόλαιο

Μία αγωνιστική τιμωρία στην ΚΑΕ ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ