Απογοητευμένος για την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία αλλά αποφασισμένος να παλέψει με τους συμπαίκτες του για τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα δήλωσε ο Σάντι Αλντάμα.

«Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά όχι τόσο ώστε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήγε στον ρυθμό τους, χάσαμε κάποια σουτ που συνήθως βάζουμε και είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και θα παίξουμε μέχρι θανάτου απέναντι στην Ελλάδα», τόνισε ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, είπε: «Αρχίσαμε εξαιρετικά, εφαρμόσαμε άριστα το πλάνο μας, αλλά η Ιταλία επέστρεψε. Καταφέραμε να αντιδράσουμε όταν πήραν το προβάδισμα και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Ίσως η εμπειρία της Ιταλίας έκρινε το αποτέλεσμα στο τέλος, ίσως κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια κακά σουτ. Δεν πρέπει να πάθουμε κατάθλιψη, αλλά να χτίσουμε πάνω σε αυτό, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στην Ιταλία για τη νίκη. Εμείς παλέψαμε ως το τέλος και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι ώρα ακόμη να μιλήσουμε για την Ελλάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!