Ο Νασέρ Τσαντλί άφησε την Τότεναμ μετά από τρία χρόνια, προκειμένου να αγωνιστεί στη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο πολλοί από τους συμπαίκτες του εκεί δεν ξεχνάνε την προσφορά του στο σύλλογο.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο συμπατριώτης του Τόμπι Αλντερβάιρελντ τόνισε το πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα και ότι για πολλούς η απουσία του είναι ιδιαίτερα αισθητή.
«Θεωρώ ότι ο Νασέρ είχε πολλές ατυχίες όταν ήταν εδώ. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και είναι από αυτούς που δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι αυτό που λέμε αληθινός επαγγελματίας. Είναι δύσκολο, όταν υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές σε ένα ρόστερ όπως της Τότεναμ και η κατάσταση κάθε παίκτη είναι διαφορετική. Ξέρω ότι ήθελε να παίζει περισσότερο. Αυτή ήταν, όμως, η απόφασή του και μας λείπει. Όσοι τον γνωρίζουμε από την εθνική Βελγίου, ξέρουμε πολύ καλά».
«Δεν είναι έκπληξη αυτό που κάνει στη Γουέστ Μπρομ, γιατί είναι εξαιρετικός. Έκανε αμέσως τη διαφορά , σκοράροντας ήδη 3 γκολ και έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο της ομάδας, η οποία δαπάνησε και ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει».
Στα τρία χρόνια παραμονής του (2013-2016) στα «σπιρούνια», ο 27χρονος μέσος κατάφερε να σημειώσει 25 γκολ σε 119 εμφανίσεις, καταφέρνοντας να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.
Επιμέλεια: Νίκος Ξένος