Απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που έχει η ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και βέβαιος ότι αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Μαδρίτης, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ομάδα του, ωστόσο τόνισε πως όταν απέχει τόσο λίγο από τον τελικό, πρέπει να πάει στο Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέγκρι

Για την πρόκριση: «Απέχουμε 95 λεπτά από το Βερολίνο, πρέπει να το πιστέψουμε. Νωρίτερα στη χρονιά αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που κανείς δε φανταζόταν. Τώρα πρέπει να πάμε στον τελικό, είναι μια μοναδική ευκαιρία».

Για το αν θα κοιμηθεί από το άγχος: «Απόψε θα κοιμηθώ. Ελπίζω ότι δε θα κοιμηθώ αύριο στον πάγκο, αυτό είναι το χειρότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να απολαύσω αυτό το παιχνίδι. Αλλά θα είναι 95 λεπτά μεγάλα σε διάρκεια και ατελείωτα».

Για το αν θα είναι σφιχτό παιχνίδι: «Δύσκολα θα τελειώσει 0-0. Στο Μονακό θα μπορούσαμε να σκεφτούμε να πάρουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά αύριο με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου όχι. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα ελέγξουμε το παιχνίδι, όταν στην έδρα τους είναι ακόμα πιο επιθετικοί. Είναι μια ομάδα που πετυχαίνει γκολ, αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς. Αν έχουμε περισσότερο την μπάλα, θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες να μας πληγώσουν».

Για τον Τέβες: «Είναι σε φανταστική φόρμα. Επίσης έχει αρχίσει να σκοράρει στο Champions League, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει για χρόνια».

Για το αν θα ξεκινήσει ο Πογκμπά: «Ο Πογκμπά είναι καλά και θα παίξει από την αρχή. Θα μπορούσε να είναι το κλειδί του αγώνα, επειδή έχουμε έναν επιπλέον παίκτη και όχι τον οποιονδήποτε, αλλά έναν εκπληκτικό παίκτη που θα έχει την ευκαιρία αύριο να δείξει την αξία του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλησίασε στο Champions League ο Ολυμπιακός: Το «δώρο» που έκανε η Άστον Βίλα και οι πιθανοί αντίπαλοί του

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη πολυνίκη του θεσμού Λιόν και σήκωσε το τέταρτο Champions League της ιστορίας της

Η Άρσεναλ… ρίσκαρε με τον προγραμματισμό της παρέλασης στο Λονδίνο για τη φετινή επιτυχία

Πιο κοντά στο Champions League ο Ολυμπιακός: Τι σημαίνει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση του Europa από την Άστον Βίλα

Ενρίκε: «Άξιζε το πρωτάθλημα η Άρσεναλ, ο τελικός θα είναι πολύ δύσκολος»

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League

Τα νέα δεδομένα για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα προκριματικά μετά τον τίτλο της Σέλτικ

Ο Μπενίτεθ πρωταγωνιστεί στο πιο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για το έπος της Λίβερπουλ στην Πόλη, το 2005…

Παράταση στην αγωνία της ΑΕΚ για να μπει ισχυρή στα playoffs του Champions League

Επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Champions League