Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στη Γιουβέντους τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την εντός έδρας ισοπαλία από τη Φροζινόνε την Τετάρτη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς κόντρα στη Νάπολι εκτός έδρας, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε κρίση και πιο συγκεκριμένα «κρίση αποτελεσμάτων», τονίζοντας ότι παραμένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Είμαστε σε κρίση σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, αλλά όχι και στην απόδοσή μας. Η απόδοσή μας είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα. Έχουμε τρία ματς κόντρα σε Νάπολι, Σεβίλη και Μπολόνια και πρέπει να είμαστε ήρεμοι.

Οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τα λόγια και ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια μας και να δουλέψουμε πάνω στον τομέα των αποτελεσμάτων», επεσήμανε ο προπονητής των «μπιανκονέρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube