Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξανδρή στη συνέντευξη Τύπου:

«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βρεθήκαμε γρήγορα μπροστά με 14 πόντους παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση. Ίσως μας βοήθησε και το μαν του μαν που επέλεξε ο αντίπαλος. Δυστυχώς όμως χαλαρώσαμε και μέσα σε μικρό διάστημα χάσαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε στη ζώνη μπορώ να πω ανεπίτρεπτα. Βρισκόμαστε λίγο διάστημα όλοι μαζί και δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ απέναντι σε τέτοιες άμυνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Εκεί όμως η ομάδα έδειξε ωριμότητα. Κάναμε τα αυτονόητα γυρίζοντας καλά την μπάλα, ενώ βάλαμε και τα ελεύθερα σουτ που βρήκαμε. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και έτσι η νίκη μας είναι σπουδαία. Λόγω προγράμματος έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εξετάσεις στους παίκτες για να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»

Γλίτωσε από του Αμαρουσίου τα δόντια ο αδιόρθωτος Ολυμπιακός

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ