Η διάρκεια και η συνέπεια σε νίκες και καλές εμφανίσεις θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ψηλά, όπως τόνισε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τη νίκη επί του Βόλου με 2-1 για το Κύπελλο.

«Θέλαμε τη νίκη και ένα καθαρό σκορ, πετύχαμε ένα στα δύο. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα», τόνισε ο νεαρός μέσος.

«Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με 1-2 καλά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε είπε: «Ήταν σημαντικό που βάλαμε δεύτερο γκολ. Μυρίστηκα ότι ο αμυντικός θα ανοίξει την μπάλα, έκλεψα την μπάλα, είδα τον τερματοφύλακα πώς κινείτο και σκόραρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!