Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε απέναντι στην Κηφισιά, στάθηκε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ μετά το τελικό 3-2.

Ο Βάσκος τεχνικός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την επιμονή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό, επισημαίνοντας πως είναι σημαντικό για μια ομάδα να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν δεν πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή της.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα σήμερα εκτός έδρας, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα και τα καταφέραμε έστω και στο τέλος. Παρόλο που δυσκολευτήκαμε είμαστε ευχαριστημένοι, έστω και για σήμερα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια που δεν έχεις λαμπερή εμφάνιση.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τα δυνατά χαρτιά του Νίκολιτς για το ντέρμπι – Απογειώθηκε το “πρέπει” στην ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Η ανάλυση του Νίστρουπ ενόψει ΑΕΚ και οι ανοιχτές θέσεις για την 11άδα του Παναθηναϊκού»

Η φάση που ζήτησε πέναλτι η Κηφισιά και η αναφορά Λέτο: «Θα έχετε αρκετή δουλειά...»

Αλγουαθίλ: «Δεν νιώθω σε καμία περίπτωση ότι ήμασταν τυχεροί, είχαμε αντίδραση μεγάλης ομάδας»

Οφόρι: «Κάναμε το πρώτο βήμα, τώρα όλοι μαζί για το δεύτερο – Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας τη Δευτέρα!»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη δραματική νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Ζέλσον: «Σημαντικό που επιμείναμε ως το τέλος, ωραίο να βάζω γκολ εδώ»

Αντύπας: «Η Κηφισιά χτύπησε τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του – Μεγάλη νίκη σε ματς που δεν ήταν καλός…»

Με τους γνωστούς απόντες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Asteras AKTOR

Νικολακόπουλος: «Ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν κόκκινος στην πράσινη Λεωφόρο»