Η ήττα της Γιουβέντους σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Καμπ Νού φαίνεται πως εξόργισαν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος την ώρα που έβγαινε αλλαγή προχώρησε σε μια άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό όταν στη θέση του Αργεντινού επιθετικού περνούσε ο Καλιγκάρα, ο σούπερ σταρ της «μεγάλης κυρίας» φανερά εκνευρισμένος γύρισε προς το κοινό των «μπλαουγκράνα» και τους έδειξε το μεσαίο δάχτυλο του.

Σαφέστατα ήταν μια κίνηση που δεν συνάδει με το όλο πνεύμα του Champions League και εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προκλητική, αφού δεν είχε άλλο σκοπό πέρα από το να προκαλέσει αντιδράσεις και τίποτα περισσότερο.

Αναμένουμε πλέον να δούμε αν η UEFA θα προχωρήσει αρχικά σε έρευνα για το εν λόγω περιστατικό και έπειτα σε τιμωρία του Ιγκουαΐν, γιατί δύσκολα θα αποφύγει την «καμπάνα» ο Αργεντινός επιθετικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!