Καμία διάθεση να «πειράξει» την ενδεκάδα της ΑΕΚ που ξεκίνησε νικηφόρα τη Σούπερ Λίγκα δεν έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γεωργιανός σκοπεύει να διατηρήσει ίδιο το αρχικό σχήμα, με μόνη εξαίρεση τον παρτενέρ του Γιόχανσον στα χαφ.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Σιμόες είναι πλέον πανέτοιμος, θα επανέλθει φυσικά στη θέση του και ο Λαμπρόπουλος θα μείνει στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι δέκα παραμένουν ακλόνητοι, με τον Ανέστη να ξεκινάει στο τέρμα, τους Ντίντακ-Γκάλο να βρίσκονται στα άκρα, τους Λέσκοτ-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας και τον Γιόχανσον (μαζί με τον Σιμόες) στα χαφ.

Όσο για την τριάδα πίσω από τον προωθημένο Αλμέιδα, από τη στιγμή που είναι έξω ο Χριστοδουλόπουλος δεν τίθεται κανένα θέμα να αλλάξει και θα αποτελείται πάλι από τους Πατίτο-Μάνταλο-Μπακασέτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.