Μια αλλαγή στη λίστα με τους παίκτες που δήλωσε για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν, έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, η οποία πάντως ήταν λίγο-πολύ γνωστή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός λίστας τον νεαρό τερματοφύλακα, Μάριο Σιαμπάνη, και συμπεριέλαβε στη θέση του τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος δεν είχε βρεθεί καθόλου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα με την Τυνησία. Μια είδηση που έγινε γνωστή από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκο Γαβαλά πριν τη συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται, πως κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές στη σχετική λίστα μέχρι και κάποιες ώρες πριν τα παιχνίδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία