Τέλος η αναζήτηση για «8άρι» στον Ολυμπιακό μετά την παραμονή του Εστέμπαν Καμπιάσο, αν και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν κοντά στην απόκτηση του Τόνι Βιλένα που τελικά παρέμεινε για οικογενειακούς λόγους στην Ολλανδία.

Από τη στιγμή που ο Αργεντινός χαφ μένει στους Πειραιώτες, πλέον στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Πρόκειται για τους Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο και Κασάμι, ο οποίος φημολογείται πως ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα. Πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται για τέσσερις προσθήκες: την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, δύο εξτρέμ και ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Πουλίδο και Ιντιέγε.

Τα πράγματα, όμως, μπορεί εκ νέου να ανατραπούν, εάν υπάρξει νέα παραχώρηση ποδοσφαιριστή από την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει σήμερα ο «Γαύρος», χθες υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός Ισπανού στόπερ, χωρίς να διευκρινίζεται αν παίζει εντός ή εκτός Ισπανίας.

Το μυαλό ορισμένων πήγε στην περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας, αφού οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισπανού άσου της Λα Κορούνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς