Η Ευρωλίγκα, έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται πως αναγκάστηκε να πάρει μέτρα απέναντι στην πανδημία και τις δυσκολίες που προκαλεί στην ομαλή διεξαγωγή της σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, οι μέτοχοι θα προτείνουν προς ψήφιση τροποποίηση του πρωτοκόλλου, ώστε να μην ακυρώνονται οι αναμετρήσεις στις οποίες μια ομάδα δεν μπορεί να παρατάξει τουλάχιστον οκτώ παίκτες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Αντίθετα, οι αναμετρήσεις αυτές θα αναβάλλονται και θα ορίζονται σε νέα ημερομηνία.

Μάλιστα, εφόσον αυτό το μέτρο περάσει, τότε θα ισχύσει αναδρομικά και για τις αναμετρήσεις που ήδη έχουν ακυρωθεί και έχουν κατακυρωθεί ή πρόκειται να κατακυρωθούν στους αντιπάλους. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει αποφασιστεί να μην διεξαχθούν οι αγώνες Μπασκόνια-Ζενίτ, Βαλένθια-Ζενίτ, Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός και Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!