Μια ακόμα αλλαγή -πέραν αυτής του προπονητή και στελεχών του τεχνικού επιτελείου- αποφασίστηκε στην ΑΕΚ.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6, η σύνθεση των αρχηγών της ομάδας θα είναι πλέον διαφορετική.

Κάτι για το οποίο ενημέρωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους Χρήστο Αραβίδη, Δημήτρη Κολοβέτσιο και Γιάκομπ Γιόχανσον, ζητώντας τους να ενημερώσουν και τον Πέτρο Μάνταλο ότι αυτοί οι τρεις θα τον ακολουθούν πλέον στην αρχηγία της ομάδας.

Θα πάρουν, έτσι, τις θέσεις των Κορδέρο, Πλατέλλα και Ανάκογλου, οι οποίοι φορούσαν μέχρι σήμερα το περιβραχιόνιο, μετά τον Μάνταλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος-Είχε προβάδισμα η ΑΕΚ, όλα ανοιχτά για τον τίτλο» - Η ατάκα για Αντετοκούνμπο

Παναιτωλικός: «Χρόνια πολλά αιώνιε»

Μπιάνκο: «Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα κερδίζαμε, δίκαιος βαθμός η ισοπαλία»

Οζντόεφ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, είχαμε τις ευκαιρίες και για κάτι καλύτερο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τον ορμητικό Παναθηναϊκό στην 4άδα

Μεντιλίμπαρ: Δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα - Ίσως έχουν μάθει να μας αντιμετωπίζουν

Αθανασίου: «Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, δείχνει καλά με τον εαυτό του - Απαλλαγμένος από άγχος με την Μπέτις»

Ζέλσον: «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος - Δεν απογοητευόμαστε, ούτε είμαστε χαρούμενοι»

Κετζιόρα: «Δώσαμε τα πάντα, ήταν δύσκολο ματς - Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά αυτό είναι»

Μεντιλίμπαρ: «Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

TAGS: A.E.K.