Το έχει ξανακάνει... Μας έχει συνηθίσει ο Σέρχιο Ράμος να παίρνει ηθελημένα κίτρινη κάρτα στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να μην κουβαλήσει τα... λάθη του στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης. Το ίδιο έπραξε και φέτος, στην αναμέτρηση με τη Βασιλεία με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μεν κόντρα στη Λουντογκόρετς, όμως θα είναι... καθαρός στη συνέχεια.

Δεν θέλει να μπλέκει ο κεντρικός αμυντικός της «Βασίλισσας» και προτιμάει να εκτίσει την ποινή του σε ένα παιχνίδι που μάλλον ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν, από το να έχει απρόοπτα στους «16» ή σε κάποια άλλη φάση της διοργάνωσης.

Φέτος ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα αφού χτύπησε τον επιθετικό της Βασιλείας, Ντερλίς Γκονζάλες στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ράμος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες, αφού είχε δεχτεί μία με την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, μία με την Λίβερπουλ και μία στη χθεσινή αναμέτρηση.

Απλά να τονίσουμε ότι ο Ισπανός αμυντικός το έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν όπως για παράδειγμα λόγω καθυστερήσεων το 2010 κόντρα στον Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι που είχε δεχτεί επίσης για τον ίδιο λόγο κάρτα και ο Τσάμπι Αλόνσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube