Μετά τον Αρτούρας Γκουντάιτις νοκ άουτ τέθηκε και ο Εντγκάρας Ουλάνοβας, για την εθνική ομάδα της Λιθουανίας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λόγω τραυματισμού.

Στη «Lietuva» δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Ίγκνας Μπραζντέικις, καθώς θέλει να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Η Λιθουανία είναι η οικοδέσποινα του τουρνουά και στον όμιλο είναι μαζί με τις Νότια Κορέα και Βενεζουέλα. Στο άλλο γκρουπ είναι οι Πολωνία, Σλοβενία και Ανγκόλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τεράστιο πλήγμα για Μπαρτσελόνα: Χάνει για τρεις μήνες τον Λαπροβίτολα

Πρέκας: «Κάναμε λάθη και δώσαμε εύκολα καλάθια»

Λούκιτς: «Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο δεν δείξαμε ομάδα που έχει στόχους, κάποιοι παίκτες φάνηκαν άδειοι»

Μπούτσκος: «Παίξαμε με ένταση, ενέργεια και πιο ελεύθερα, σεβασμός στο Περιστέρι»

Βαριά ήττα της Εθνικής Γυναικών στην Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήγε προημιτελικά ο Ηρακλής

«PAOK Family»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ με Μυστακίδη, Τρινκέρι, Τάισον και Κωνσταντέλια!

Ξανθόπουλος: «Δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο σήμερα, θα κυνηγήσουμε και την τελευταία πιθανότητα στη ρεβάνς»

Τα highlights από τον ελληνικό προημιτελικό του FIBA Europe Cup ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Αγριεμένος ΠΑΟΚ, συνέτριψε το Περιστέρι στον πρώτο ελληνικό προημιτελικό του FIBA Europe Cup!