Ο Λουίς Ενρίκε θα αποτελέσει παρελθόν για την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Καταλανό κόουτς.
Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έδειχνε το μεγάλο φαβορί να καθίσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», η «Mundo Deportivo» υποστηρίζει πως στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας είναι επίσης τα ονόματα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχουν φτάσει με την Μονακό και την Γιουβέντους, αντίστοιχα, στα ημιτελικά του Champions League.
Μάλιστα, για τη δεύτερη περίπτωση η εφημερίδα αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» ρώτησαν τον Ιταλό τεχνικό, αν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την «Γηραιά Κυρία» και αν θα ήθελε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.