Ριζικό ροτέισον ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με έντεκα αλλαγές τους Πειραιώτες απέναντι στους Αχαιούς.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο στόχος παραμένει ίδιος και οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μασούρα, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Ανδρούτσος, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Νάτχο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μάνος.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Τουρέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε, καθώς και οι τραυματίες Γκερέρο και Χασάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube