Μετά από δύο εβδομάδες απραξίας, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Βέροια στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 6, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αντρέα Στραματσόνι σκοπεύει να παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ομάδα του κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά», αφού ξεκινάει και… επίσημα τις δοκιμές ποδοσφαιριστών εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Πρόθεση του Ιταλού προπονητή είναι να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του για τους αγώνες κατάταξης, ώστε να «χτυπήσει» το καλύτερο, που δεν είναι άλλο από την πρώτη θέση.

Ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει τους Μπεγκ και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι εκτίουν ποινή καρτών. Εκτός είναι και ο Κουτρουμπής που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μολέδο που δεν ξεπέρασε ακόμα το τράβηγμα που είχε υποστεί στο ματς με τον Ηρακλή.

Στην αποστολή όμως επιστρέφουν ο Σάντσεθ και ο Τελάντερ. Εκτός όμως είναι και οι Στιλ, Εσιέν, Πράνιτς, Βλαχοδήμος, Κοτσόλης και Χουχούμης, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λαγός, Κλωναρίδης και Μαρινάκης.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Νάνο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζέκα με τον Αμπέντ, με τους Εβαντζελίστα και Μπουμάλ στα πλάγια.

Λέτο και Μαμούτε θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Λουντ και Σάντσεθ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»