Με δύο αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με τον προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στο Μαρούσι το απόγευμα (17:00) στον πρώτο ημιτελικό του Allwyn Final 8 Κυπέλλου μπάσκετ.
Ο Μόντε Μόρις πήρε τη θέση του Τάισον Γουόρντ και επιστρέφει στη δράση μετά από περίπου 40 μέρες, ενώ ο Ντόντα Χολ αντικαθιστά τον Ταϊρίκ Τζόουνς που λόγω τενοντίτιδας θα μείνει εκτός.
Έτσι οι έξι ξένοι των «ερυθρόλευκων» θα είναι οι Μόντε Μόρις, Φρανκ Νιλικίνα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ντόντα Χολ.
Υπενθυμίζεται πως εκτός οκτάδας ξένων είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Κόρι Τζόζεφ, Μουστάφα Φαλ και Κίναν Έβανς, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει την Παρασκευή από τις ΗΠΑ.
Η δωδεκάδα: Γουόκαπ, Νιλικίνα, Μπουρνελές, Λαρεντζακης, Μόρις, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Χολ και Φουρνιέ.