Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/2, 20:00), έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Αφού ανέφερε ότι η προετοιμασία της ομάδας του κύλησε ομαλά, τόνισε ότι δεν σκέφτεται το σερί νικών που «τρέχει» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θα χρησιμοποιήσει τον Εζεκιέλ Πόνσε ή τον Λιβάι Γκαρσία, στην κορυφή της επίθεσής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το πως κύλησε η εβδομάδα στην προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια καλή εβδομάδα για δουλειά. Ενσωματώθηκαν παίκτες που έλειπαν σε διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το αν το αήττητο σερί της ΑΕΚ στα ντέρμπι οφείλεται στη νοοτροπία νικητή που έχει πλέον η ομάδα: «Δεν το σκέφτομαι πολύ αυτό. Σκέφτομαι την καθημερινότητα και το να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κυρίως σκεφτόμασταν την ομάδα και όχι ένα ντέρμπι ή έναν αντίπαλο».

Για το γεγονός ότι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε έξι ματς έχει μόλις μια ήττα: «Δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Κάνω όπως πάντα την ανάλυση του αντιπάλου. Πρόκειται να παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι μια από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν μένω σε όσα έγιναν, αλλά σκέφτομαι όσα μπορούμε να καταφέρουμε».

Για το ότι ο ίδιος και ο Λουτσέσκου είναι οι μόνοι που έχουν μείνει στους πάγκους από πέρυσι: «Μακάρι να συνεχίσουμε για πολύ καιρό. Πιστεύω πως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και εμείς έχουμε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Δύο ομάδες που παίζουν όμορφα. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το δίλημμα Πόνσε ή Λιβάι και αν έχει καταλήξει: «Όχι ακόμα, έχω ακόμα 24 ώρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!

Ο φονιάς Βάργκα και οι «κιτρινόμαυρες» Σέρρες: Η παρακάμερα από το εμφατικό διπλό της ΑΕΚ

Ευδιάθετος Καλάμπρια μετά την αξονική: «Είμαι ζωντανός, όλα καλά»

«Στροφή» σε ΠΑΟΚ με Τσέριν και Τουμπά για τον Παναθηναϊκό

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ είναι η κορυφαία ομάδα στις στατικές φάσεις - Τρομερά τα χτυπήματα του Μαρίν»

Νικολακόπουλος: «Με τέτοια μυαλά, ο Ολυμπιακός ούτε δεύτερος δεν θα έρθει…»

Αθανασίου: «Νίκη οξυγόνο για τον Παναθηναϊκό, παίζει καλύτερα με τριάδα - Το διάβασε καλά ο Μπενίτεθ, δικαίωση Ταμπόρδα»

TAGS: A.E.K.