Η ΑΕΚ γνώρισε δεύτερη οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγες μέρες, αφού μετά από το βαρύ 6-0 με το οποίο έχασε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχασε και στην έδρα της 1-0 με γκολ στο 90', βλέποντας τη διαφορά της από τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους» να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα στην «OPAP Arena» και σε δηλώσεις που έκανε, ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε για το πώς αισθάνεται μετά τη νέα ήττα της ομάδας του από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Νιώθω απολύτως χάλια. Νιώθω εντελώς σκατά. Ένα ντέρμπι πάντα το παίζεις με την ψυχή σου και κυρίως μετά από το προηγούμενο. Η παραμικρή λεπτομέρεια θα έκανε τη διαφορά και αυτό συνέβη».

«Είναι πολύ σύντομο αυτό το δεύτερο αυτό χτύπημα και το πρώτο που πρέπει να σκεφτούμε είναι το κλαμπ. Θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε προς τα εμπρός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.