Πανευτυχής και αναγεννημένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Ούγκο Αλμέιδα. Σε συνέντευξή του στην A Bola, ο Πορτογάλος φορ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περασμένη διετία και οι οποίες δεν τον «λύγισαν».

«Ήμουν για δύο χρόνια σε μια μαύρη τρύπα, έφτασα στον πάτο, αλλά δεν κατέθεσα τα όπλα. Ποτέ δεν τα παρατάω. Ό,τι κατάφερα έγινε με ιδρώτα και θυσίες. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ ότι είμαι κατάσκοπος και είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν, όταν έπαιζα στην Ανζί», ανέφερε ο 32χρονος άσος.

Επόμενος στόχος του, να κερδίσει… μέσω ΑΕΚ ξανά θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του. «Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι' αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς».

Ως φίλαθλος, πάντως, έζησε έντονα την κατάκτηση του Euro. «Είδα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου και το πανηγύρισα. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

TAGS: A.E.K.