Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το ματς κι αν τον προβλημάτισε το 5-4-1 του Λεβαδειακού με τη δεύτερη ζώνη άμυνας: «Σχετικά με το παιχνίδι, γνωρίζαμε για τον αντίπαλο ότι θα έρθει και θα περιμένει. Ότι θα προσπαθούσαν να βγουν στις αντεπιθέσεις και κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρήκαμε το σωστό δρόμο και κάποιες άλλες φορές όχι. Γενικά ηταν καλό παιχνίδι. Όταν έμειναν με 10 το παιχνίδι έγινε περίεργο. Εμείς δεν ήμασταν ξεκάθαροι στο ότι θέλαμε να κάνουμε. Στη συνέχεια "κλειδώσαμε" το παιχνίδι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ κι αν υπήρξε χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι αλήθεια ότι η λειτουργία της ομάδας δεν ήταν ίδια. Το αποτέλεσμα, ναι ήταν ίδιο. Αλλα δε σημαίνει ότι μία ομάδα μένει με 10 το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο. Είχαμε το 2-0, θέλαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις σωστά. Κάποιες φορές το κάναμε σωστά. Ρισκάραμε όμως αρκετές φορές προσπαθώντας περάσουμε τη μπάλα εκεί που ήταν πολλά πόδια. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι. Γενικά πάντως το παιχνίδι πήγε καλά. Επρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι».

Για τα πέναλτι κι αν υπάρχει οδηγία ποιος θα εκτελεί ή αποφασίζουν οι παίκτες: «Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στα πέναλτι σχεδόν καθημερινά. Αυτός που εκτελεί τα πέναλτι είχε βγει. Είναι είτε ο Γκαρσία είτε ο Άμραμπατ. Δεν ήταν κανείς τότε στο γήπεδο. Πήρε την ευθύνη ο Τσούμπερ, δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα μέσα, αλλά για μένα το σημαντικό είναι ποιος θέλει να πάρει την μπάλα. Μπορεί να έχουμε ιδέες, αλλα οι παίκτες έχουν ελευθερία στο γήπεδο, όποιος νιώθει ελευθερία να το εκτελέσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στις εγκαταστάσεις του Άρη η Ολλανδία – Συναντήθηκε με Τσάβι και Φαν Νίστελροϊ ο Γρηγορίου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάζει τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε 72 ώρες!

Επιστροφή Σοφοκλή Πιλάβιου στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα είναι τα καθήκοντά του

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ταμπόρδα - Θετικά νέα και για Κοντούρη

Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο στον Βόλο για χειραγώγηση αγώνα με φόντο τις δηλώσεις Σούντγκρεν - Η αντίδραση Μπέου

Στον Ατρόμητο ο Βουνοτρυπίδης

Νικολακόπουλος: «Η τριπλή στόχευση Ιμανόλ για τους νέους και τι είχε με τον Χριστογεώργο και Μανδά»

Τσακίρης: «Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ωφέλησε η διακοπή - Ο προγραμματισμός για Βάργκα»

Δεσύλλας: «Θετικές οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνουν ότι ο κόσμος αποτελεί προτεραιότητα»

Τσορμπατζόγλου: «Το χρονοδιάγραμμα για τους τραυματίες του ΠΑΟΚ και οι επιστροφές»

TAGS: A.E.K.