Μπορεί η παραμονή του Ούγκο Αλμέδια στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης περιόδου να μην θεωρείται ακόμα δεδομένη, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Tribuna Expresso” πρόθεση του είναι να μείνει στη «Ένωση» και την νέα περίοδο και να αγωνιστεί μαζί της στο Champions League.

Για το πως του φάνηκε η πρόταση της ΑΕΚ:
«Ήρθε σε μία περίοδο που είχα κουραστεί από το ποδόσφαιρο».

Για το αν είχε προτάσεις εκείνη τη στιγμή:
«Όχι, όχι ακόμα. Ακόμη και μερικές πόρτες που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα κλείσουν έκλεισαν. Και άκουσα ορισμένα άσχημα πράγματα από κάποιους προέδρους».

Για το αν μιλάει για κάποιον συγκεκριμένο:
«Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ή κλαμπ. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν οξυγόνο για μένα, διότι ήταν καλή προοπτική για να κερδίσω κάτι. Φέτος πήγαμε στον τελικό Κυπέλλου και στα προκριματικά του Champions League και αγωνιζόμαστε για να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι που θέλω. Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.