Η Ρεάλ από τη θεωρία που έλεγε ότι θα ήταν εύκολο το παιχνίδι για εκείνη απέναντι στο κλαμπ από το Βερολίνο, είδε και στην πράξη ότι αρκούσε ουσιαστικά ένα εξαιρετικό πρώτο 10λεπτο για να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση και να επιβληθεί (80-69).

Η «βασίλισσα» με κορυφαίο τον Σέρχιο Γιουλ που πέτυχε 20 πόντους και έγινε ισοφάρισε τον Κάιλ Χάινς με τις περισσότερες συμμετοχές στα χρονικά της Euroleague, πραγματοποιώντας την υπ’ αριθμόν 425η εμφάνισή του, πήρε διαφορά εξ αρχής με το 28-15 της πρώτης περιόδου.

Η Άλμπα έδειξε θέληση ν’ αντιδράσει, έκλεινε κάπως την «ψαλίδα» στα επιμέρους σκορ της 2ης και της 3ης περιόδου, αλλά ήταν αδύνατο για εκείνη να τα βάλει με τους «μερένγκες».

Εκείνοι, παρά και τη νέα επαναφορά των Γερμανών που δεν άφησαν τους Μαδριλένους να ολοκληρώσουν με θρίαμβο την αναμέτρηση, πήραν αυτό που ήθελαν, κάνοντας το καθήκον τους.

Εκ των κορυφαίων, δίπλα στον Γιουλ, οι Χεζόνια (18π.) και Μούσα (10π.) για τους νικητές, ενώ για την Άλμπα ο ΜακΚόρμακ έφτασε στους 15 και ο Ντίλοου στους 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 34-45, 51-61, 69-80

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός