Ο Χρήστος Αλμπάνης τόνισε πως ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, πως περιμένει τις αλλαγές που προανήγγειλε ο Μάσιμο Καρέρα και τόνισε πως επαληθεύτηκαν όταν έλεγαν πως τους περιμένει δύσκολο ματς κόντρα στους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά:

Για το τελικό 2-2 με τον Βόλο: «Δεν υπάρχουν σκέψεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ανεβάσαμε λίγο ρυθμούς στην επανάληψη, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Για τα λόγια Καρέρα, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει: «Είναι αποφάσεις του προπονητή. Μόνο εκείνος ξέρει».

Για το αν επαληθεύτηκε το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα είχε δύσκολο έργο: «Επαληθεύτηκε. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ».

Για την εικόνα του πρώτου μέρους, που ήταν τραγική: «Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο μέρος. Ίσως στην έλλειψη συγκέντρωσης. Ότι και να πούμε είναι λίγο».

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν έχει καμία σημασία η εμφάνισή μου από τη στιγμή που δεν πήραμε τη νίκη».

Για τη διαφορά των οκτώ πόντων από τον Ολυμπιακό: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσουμε τη διαφορά, να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα από την ανταγωνιστικότητα, με πάθος να πάρουμε τα αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ασίστ του Αϊτόρ στο ντεμπούτο του και το γκολ του Κωστούλα δεν ήταν αρκετά: Φιλική ήττα του ΟΦΗ από τη Βίλεμ

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του ενίσχυση ο Λεβαδειακός: Eπίσημο και του Γκρεγκόριο Ροντρίγκες!

Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Μίλαν Βιτάλις!

Τσορμπατζόγλου: «Άλλους τρεις μήνες εκτός ο Μεϊτέ, πήρε την απόφαση για το χειρουργείο...»

Επισκέφθηκε τον Παντελίδη ο Αλαφούζος - Στους 6 μήνες το διάστημα της αποθεραπείας

«Μεγάλη η διαφορά μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Ολυμπιακού για τον Ορτέγκα»

Τσακίρης: «Περιμένουν την απάντηση του Κόστιτς στην ΑΕΚ - Ίσως γρηγορότερα από το αναμενόμενο οι εξελίξεις με χαφ»

Φιλική νίκη για Καλαμάτα πριν αναχωρήσει από Μπάνσκο

Τσανάκας: «Με παίκτες που έχουν το μυαλό τους στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ – Κοιτάζει φορ εδώ και καιρό»

Αθανασίου: «Το ''σύννεφο'' πάνω από τον Παναθηναϊκό, η ΤΣΣΚΑ 1948 και το σχέδιο Νίστρουπ για νέα πρόκριση»

TAGS: A.E.K.