Η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα από το Telekom Center Athens, μείωσε τη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό σε 2-1 και απέδειξε πως παραμένει πολύ «σκληρή» για να αποκλειστεί εύκολα.

Μετά το τέλος του Game 3, ο Χαβιέ Αλμπέρ, συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνεθ που αποβλήθηκε, στάθηκε στην εικόνα της ισπανικής ομάδας και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο δικό μας τέμπο, με πολλούς αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα ήθελαν να αλλάξουν τον ρυθμό με τεχνικές ποινές και έντονες αντιδράσεις προς τους διαιτητές, αλλά ήμασταν έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε κατάσταση. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Sunel Arena και η αποθέωση στον Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ματς με την Εφές

Θύρα 7: «Καταδικάζουμε απερίφραστα φθορές και υβριστικά συνθήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το γήπεδο»

Ευρωλίγκα: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ!

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 ο Γιαμπουσέλε, διπλή ελληνική παρουσία στη δεκάδα

Η αποθέωση του κόσμου και το μάθημα του Ομπράντοβιτς στον Σάρας: Η παρακάμερα του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρ

Ντόρσεϊ: «Το να προσεύχεσαι για την πτώση μου δεν σε κάνει θρησκευόμενο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές

«Ο Μιλουτίνοφ βελτίωσε την άμυνα, ξεχώρισαν ΜακΙντάιρ και Μοντέρο»: Το σχόλιο Ζέρβα από τη SUNEL Arena

Λάσο: «Δεν ήταν ιδανικό σενάριο που παίξαμε πρώτο ματς χωρίς Τζέιμς με Ολυμπιακό»

Τζόουνς: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε, δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε ούτε να στεναχωριόμαστε»