Σοκ στη Βιγιαρεάλ με τον Αλμπέρτο Μορένο! Ο πρώην αριστερός μπακ της Λίβερπουλ αποχώρησε από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τενερίφη κι ενώ το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη. Το ρεπορτάζ της «Marca» αναφέρει ότι θα κάνει επέμβαση σε προηγούμενη ζημιά που αφορούσε ρήξη στο βασικό σύνδεσμο.

Ο Ισπανός διεθνής θα λάβει μία αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμό του την επόμενη εβδομάδα, με την τελική απόφαση που αφορά στο τι είδους επέμβαση χρειάζεται, να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Ο Μορένο σίγουρα θα χάσει την αρχή της ερχόμενης περιόδου και μία χειρουργική επέμβαση θα τον θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης το λιγότερο για έξι μήνες, με την περίοδο ανάρρωσής του να διαρκεί μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Ο 28χρονος ήταν βασικός σε 17 παιχνίδια της Λα Λίγκα τη σεζόν 2019-2020, με τη Βιγιαρεάλ να εξασφαλίζει μία θέση στο «Europa League», υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού Χάβι Καγιέχα.

Ο νέος προπονητής, Ουνάι Έμερι, θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει με τον Χαβιέρ Οντιβέρος ή τον Ξαβιέρ Κουιντίγια, στο αριστερό άκρο της άμυνας, για όσο ο Αλμπέρτο Μορένο θα είναι απών.

Επιμέλεια: Θανάσης Σωτηρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube