Φιλικό… ξεμούδιασμα είχε η ΑΕΚ με τον Φάρο, τον οποίο νίκησε 87-81 στο Κερατσίνι. Ο Γιούρι Ζντοβτς δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.

Το «παρών» στο κλειστό, από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, ήταν οι Αλέξης Αλεξίου και Δημήτρης Χιώτος, αλλά και ο τζένεραλ μάνατζερ ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι υπόλοιποι σκόρερ της «Ένωσης» ήταν οι: Μαυροκεφαλίδης 12 (2), Κούπερ 12 (4), Σαρικόπουλος 12, Παπαντωνίου 8 (2), Σάκοτα 6 (2), Κατσίβελης 6 (2), Χέρστον 5, Καλαμπόκης 4, Κρίστμας 3 (1), Κάρτερ 2, ενώ από την ομάδα του Κερατσινίου ξεχώρισε ο Λιακόπουλος με 17 πόντους.

Δεκάλεπτα: 21-30, 44-50, 62-74, 81-87

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

Πετρίδης: «Εν αναμονή της οριστικής κατάληξης και των... ανακοινώσεων για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.