Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πέρασε (90-81) από την έδρα της Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να πάει στο 12-3 και να κλείσει μόνη πρώτη το τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος για τους Ρώσους ήταν ο Σέρχι Ροντρίγκεθ με 25 πόντους και 8 ασίστ, με τον Κλάιμπερν να προσθέτει άλλους 20 πόντους. Από τους Βάσκους (7-8) έκανε ό,τι μπορούσε με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τον Τίμα να είχε 17 πόντους.

Εξαιρετική εκκίνηση έκανε στο ματς η Μπασκόνια, καθώς πήγε από νωρίς σε διψήφια απόσταση, φτάνοντας στο +12 (20-8), στα μισά. Η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε, αλλά οι Βάσκοι είχαν το προβάδισμα, το οποίο και διαφύλαξαν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (26-18). Στη δεύτερη περίοδο, οι Ρώσοι μάζεψαν γρήγορα τη διαφορά, πέρασαν μπροστά (41-42) και χάρη στον Ντε Κολό στο τέλος, πήγαν στα αποδυτήρια με το +3 (48-51).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου (58-62), με τους Βάσκους να κάνουν ένα ξέσπασμα με τον Σενγκέλια και να παίρνουν το προβάδισμα (64-62). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν (67-69), αλλά η Μπασκόνια δεν πτοήθηκε και έκλεισε την περίοδο με το υπέρ της 72-70. Με ένα 7-0 μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ (72-77) και παρά την αντίσταση από της ομάδας του Μαρτίνεθ, δεν έχασε ξανά το προβάδισμά της, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 90-81.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 48-51, 72-70, 81-90



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέθεσε υποψηφιότητα για το Final 4 του 2025 η Βαρκελώνη

Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ επικίνδυνος παρά τις απώλειες Σλούκα και Βεζένκοφ»

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Λορέντζο Μπράουν

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

O Λεσόρ επέλεξε ως αγαπημένη του φάση στη σεζόν το play με τον Γκριγκόνις στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό!

Το απίθανο «πόστερ» κάρφωμα του Λεσόρ στον Πουαριέ αναδείχθηκε «πτήση» της σεζόν στην Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Τυχεροί που πέφτουμε πάνω στον Παναθηναϊκό»

Χουάντσο: Hταν λες και έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω - Aπό τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Game 5

Καλάθης: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό, μπασκετικά και συναισθηματικά»