Ο Νηρέας Χαλανδρίου «πέρασε» 11-10 από τη Λάρισα κόντρα στον τοπικό ΝΟΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της τρίτης φάσης των θέσεων 5-8 της Α1 πόλο γυναικών και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, που εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή, αφήνοντας τις Θεσσαλές στην τελευταία θέση.

Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ της Ιφιγένειας Μαυρωτά, 1.35 πριν τη λήξη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3.52 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου, έγινε διακοπή του αγώνα, διότι φίλαθλος του ΝΟ Λάρισας κατέβηκε στα κάγκελα της κερκίδας και απευθυνόμενος στη διαιτητή Μαρκοπούλου της είπε: "Ήρθες να μας γ...εις, άει στο διάολο μ....σμένη".

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 3’, με την παρέμβαση της αστυνομίας που του έκανε συστάσεις να ηρεμήσει. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος φίλαθλος συνέχισε την εξύβριση, λέγοντας τις ίδιες εκφράσεις προς τους διαιτητές».


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 4-4, 2-3

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Τοτσίνι 1, Κούμπρα 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Σαμαρά, Καλογιάννη

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ε. Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 3, Κάσσαρη, Τρίχα 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Άν., Μπόβαλη, Ρουσάκη, Δούλη 4, Κουτέλη 1, Αγγελίδη 1, Λάζαρη, Τορνάρου, Πανανιώτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube