Λίγες ώρες απέμειναν για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης με τη συμμετοχή της Ελλάδας. Η εκπρόσωπος της χώρας στη διοργάνωση, Αμάντα Γεωργιάδη, μίλησε ζωντανά από το Τορίνο στο Love It του ΣΚΑΪ.

«Ασκήσεις φωνητικής και καλό ύπνο», απάντησε η τραγουδίστρια στο ερώτημα τι θα κάνει την παραμονή της παρουσίας της στη σκηνή.

Τόνισε πως το μόνο που τη δυσκολεύει ως τώρα στις πρόβες «... είναι ο ήχος των νερών που πέφτουν στη σκηνή».

Για τα στοιχήματα που τη φέρνουν αρκετά ψηλά, σχολίασε πως «... δεν τα κοιτάζω, είμαι αφοσιωμένη στην εμφάνισή μου», ενώ πρόσθεσε πως «... είναι εδώ μαζί μου ο σύντροφός μου και με στηρίζει».

Τέλος, σχετικά με όσους έχουν κάνει αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νορβηγία αρκέστηκε να πει «... δεν με ενόχλησε αυτό που είπαν για την καταγωγή μου».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του