Μίλαν και Κεϊσούκε Χόντα φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσουν κοινό δρόμο, αφού ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής που βρίσκει ο Ιάπωνας είναι και ο λόγος που τον οδηγεί στην έξοδο.

Πιθανότερος επόμενος προορισμός του είναι η Αμερική, αφού πολλές ομάδες του MLS εξετάζουν την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, Los Angeles Galaxy, New York City και New York Red Bulls ετοιμάζονται να τον προσεγγίσουν και να τον αποκτήσουν.

Ο 30χρονος μέσος δεν αντικρίζει με κακό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Αμερική, αφού σίγουρα σημαντικό δέλεαρ θα αποτελέσει το πλούσιο συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκτός αποστολής της Γκιόρ ο Βιτάλις που κλείνει στην ΑΕΚ

Μπόκα Τζούνιορς: Προτάθηκε ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά περιμένει την Ευρώπη

Πώς ο Τζάνι Ινφαντίνο έστησε το μεγάλο «ξεπούλημα» του Μουντιάλ και παγίδευσε τον εαυτό του

Ισοπαλία για Ίντερ Μαϊάμι στην επιστροφή Μέσι με γκολάρες από Άλεν και Σουάρες!

Μπιέλ άνοιξε το σκορ, αλλά ο Λεβαντόφσκι «υπέγραψε» την ανατροπή με δύο γκολ

Η σοκαριστική πληγή στο πόδι του Πινέδα από δολοφονικό μαρκάρισμα αντιπάλου του!

Κάζο για την πρωταθλήτρια στην Ελβετία: Διασύρθηκε με 6-0 στην έδρα της από τη Γιουνγκ Μπόις

Ο Αλμέιδα βάφτισε… φροντιστή τον Λαμέλα για να μπορεί να κάθεται στον πάγκο της Μοντερέι

Το Κατάρ στο πλευρό του Ινφαντίνο: «Στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του προέδρου για να αναπτύξει το ποδόσφαιρο»

CONCACAF: «Να ερευνηθεί η διαχείριση της FIFA από τον Ινφαντίνο – Έπαψε να βάζει το ποδόσφαιρο σε προτεραιότητα»!