Η απόφαση για την απόκτηση του επιτελικού μέσου είχε παρθεί στον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την έλευση του Μίροσλαβ Στοχ. Ωστόσο, η αύξηση της κίνησης των εισιτηρίων διαρκείας σε συνδυασμό με τους αγώνες που ακολουθούν απέναντι στη Σάλκε άνοιξε ακόμη περισσότερο την όρεξη των ανθρώπων του «δικέφαλου του Βορρά».

Η περίπτωση Κράσιτς

Την Πέμπτη, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, μέσω τουρκικού δημοσιεύματος, πως ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει την πόρτα της Φενέρμπαχτσε για την περίπτωση του Μίροσλαβ Κράσιτς. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Έρχεται και ο στόπερ

Αφού δρομολογηθούν οι εξελίξεις με το «δεκάρι», αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Χουμπ Στέφενς θέλει να προσθέσει ακόμη ένα σέντερ μπακ στο ρόστερ καθώς δεν θεωρεί πως οι υπάρχουσες λύσεις μπορούν να «βγάλουν» ολόκληρη τη σεζόν.

Ξάνθη και κατασκοπεία

Στα αγωνιστικά, μπορεί να προέχει η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Ξάνθη τοΣάββατο στην Τούμπα, όμως παράλληλα υπάρχουν και οι κρίσιμες αναμετρήσεις απέναντι στη Σάλκε. Γι’αυτό το λόγο, αύριο άνθρωπος από το «δικέφαλο του Βορρά» θα βρεθεί στη Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της αντιπάλου στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.