Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, με τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, ανέλυσε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ζινκερνάγκελ είναι ο παίκτης που κυνηγάει να κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός, με αγορά και όχι με δανεισμούς. Τον θέλει και η Μπεσίκτας, αλλά σημασία έχει να είναι έμπρακτο το ενδιαφέρον και όχι φιλολογικό. Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ στον Ολυμπιακό είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα πάνε τα πράγματα όπως θέλουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε εξελίξεις για τον Άβιλα, ο οποίος είναι εδώ και υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του. Για τον Βρσάλικο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που καθυστερούν τις ανακοινώσεις. Ο Λάριν και ο ΚΑμαρά είναι στα υπόψη για να αποκτηθεί ένας από τους δύο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε και την υπόθεση του Σκάρπα της Παλμέιρας: «Και περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξουν στάση οι Βραζιλιάνοι, αφού η Παλμέιρας λέει ότι θα κρατήσει τον Σκάρπα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και ας τον χάσει χωρίς να πάρει χρήματα για την απόκτησή του. Αν πραγματικά το εννοούν, θα στραφεί σε άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός για τα χαφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»