«Αυτονόητο» το γεγονός πως η Πολιτεία θα μεριμνήσει για την άμεση αποζημίωση των εμπόρων και των επαγγελματιών «που είδαν ανήμποροι για μία ακόμη φορά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας έζησαν την 6η Δεκεμβρίου 2014 σκηνές χάους και καταστροφών στο κέντρο της πόλης μας. Πολλά καταστήματα, ιδιωτικά και δημόσια κτίρια έγιναν αποδέκτες της ανεξήγητης μανίας των αντιεξουσιαστών».

«Απευθύνουμε έκκληση, για μια ακόμη φορά, στην Πολιτεία, τα πολιτικά κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες αυτής της χώρας να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα και να εργασθούν από κοινού στην κατεύθυνση εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας, αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής» σημειώνεται σχετικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίλερ στον Ταΰγετο για 8 ορειβάτες: Τέσσερις οι τραυματίες, οι δύο μεταφέρονται με φορεία

Αιτωλοακαρνανία: Την Τετάρτη η απολογία του 44χρονου για τη δολοφονία του κοινοτάρχη Λιθοβουνίου

Κατάσταση καταστροφής λόγω φονικών πυρκαγιών στη Χιλή – 16 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι

Μάλγαρα: Για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη ετοιμάζονται οι αγρότες - Ποια είναι τα αιτήματά τους

Γροιλανδία: Αποχωρούν οι Γερμανοί στρατιώτες - Τι αναφέρει η κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς

Κλείνουν λωρίδες στον Κηφισό από Δευτέρα και για 2 ακόμη μέρες – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

«Ενωμένοι στην αντίδρασή μας»: Κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς για τη Γροιλανδία

Λήμνος: 20χρονος έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ο Μακρόν θα ζητήσει οικονομικά αντίποινα της ΕΕ μετά τις απειλές του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για υπόθεση επικίνδυνης σωματικής βλάβης