Αμετανόητος για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τους βιασμούς, εμφανίστηκε σήμερα ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος. Παρότι χθες το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη για τα όσα ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, σήμερα δήλωσε «δεν αναθεωρώ».

Ο κ. Χρυσόστομος επιχείρησε μάλιστα να κατηγορήσει για το σάλο τα ΜΜΕ, ενώ «τα έβαλε» και με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το ζήτημα της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία.

«Σταματώ τις οποιαδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε», είπε σήμερα στο Mega ο Δωδώνης και συνέχισε λέγοντας:

«Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω».

Στο ερώτημα της δημοσιογράφου εάν τελικά αναθεωρεί ή όχι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό».



Για την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχολίασε: «Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά. Ε;».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη