Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών στο «στρατόπεδο» της Ίντερ ενόψει του αυριανού (24/10) κρίσιμου αγώνα στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα για τον δεύτερο όμιλο του Champions League.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, όπως ήταν γνωστό, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ράτζα Ναϊγκολάν, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Παρόλα αυτά δύο νέα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν για τους «νερατζούρι». Ο λόγος για τους Ιβάν Πέρισιτς και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Οι δύο Κροάτες είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, με την συμμετοχή τους στο «Καμπ Νόου» να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!