Απουσίες αναμένεται να έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Gomelsky Cup».

Όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν, ο Μιχαΐλ Κουλάγκιν δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουίλ Κλάιμπερν και Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ενοχλήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενώ ο συμπατριώτης του γκαρντ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τουρνουά του Ζαντάρ.

«Ο Κουλάγκιν, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου, θα χάσει σίγουρα το τουρνουά. Από την άλλη, ο Κλάιμπερν θα υποβληθεί στις τελευταίες εξετάσεις και πιθανότατα να ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις με την ομάδα. Ωστόσο, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Κόρεϊ Χίγκινς τραυματίστηκε στο τουρνουά του Ζαντάρ. Δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιέζουμε τους παίκτες και να παίζουν όταν δεν είναι στο 100%. Έχουμε στόχο να ολοκληρώσουμε πετυχημένα τη σεζόν», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΤΣΣΚΑ.

Το «Gomelsky Cup» ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου, με την οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ να αντιμετωπίζει την Ούνιξ Καζάν και τον Ολυμπιακό την Αναντολού Εφές. Την επόμενη ημέρα, θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube