Με δύο προβλήματα επέστρεψε ο Ολυμπιακός από την Πάτρα και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, καθώς εκτός από τον Κεμ Μπιρτς, μικροενοχλήσεις έχει και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Κύμη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1.

Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στο γόνατο και έτσι έκανε θεραπεία, ενώ ο Καναδός σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό, με τους δύο να είναι αμφίβολοι για το ματς με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βίντεο του Παναθηναϊκού με 18 φάσεις από το Game 1 των τελικών - Στο επίκεντρο τα διαφορετικά κριτήρια της διαιτησίας!

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο ΠΑΟΚ για σοβαρό φαινόμενο βίας στο Game 2 με Παναθηναϊκό!

Η ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, η αγωνία στο φινάλε και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό

Ανανέωσε με την Σταμολάμπρου ο Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: «Θα μιλήσω στην μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε»

«Παναθηναϊκός για Φρανσίσκο, έπειτα από… αίτημα του Ομπράντοβιτς»!

Γκάλης: «Θα πάρει τους παίκτες που θέλει στον Άρη ο Σπανούλης – Δίχως ταβάνι το μπάτζετ»!

Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ ο ΠΑΟΚ

Πετρίδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από τους διαιτητές - Περιμένει αντίδραση και από την Κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»