Η συμμετοχή του Αντουάν Ντιό παραμένει ερωτηματικό για τη Γαλλία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ελλάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

Ο γκαρντ της Βαλένθια ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην πρεμιέρα απέναντι στη Φινλανδία.

«Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα, πήγα για τρέξιμο σήμερα το πρωί και προσπαθώ να είμαι έτοιμος. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το γόνατό μου», δήλωσε ο πρωταθλητής της ACB, που θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αυριανού ματς (16:30) αν θα είναι στη διάθεση του Βενσάν Κολέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!