Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια με την Άστον Βίλα σε πρωτάθλημα και League Cup εξαιτίας ενός τραυματισμού του στον τετρακέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος άσος των «χωριατών» δεν συμπεριλήφθηκε στην χθεσινή νίκη επι της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και θα απουσιάσει όπως δήλωσε ο προπονητής του Ουνάι Έμερι στην «Birmingham Mail» από τα παιχνίδια της ομάδας του μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ και αυτό τον κρίνει αυτομάτως αμφίβολο για το τουρνουά στο Κατάρ.

Η αποστολή της Βραζιλίας θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας και το μόνο που απομένει είναι να φανεί αν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα συμπεριληφθεί από τον Τίτε.

Ο Κουτίνιο μετράει με την «σελεσάο» σε 69 συμμετοχές 21 γκόλ, ενώ φέτος μετρά 13 εμφανίσεις στο Νησί.

Επιμέλεια: Παπαδόπουλος Δανιήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»