Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματιέ Φλαμινί, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Ντόρτμουντ (22/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

O 29χρονος μέσος αποχώρησε με διάσειση από τον αγώνα των «κανονιέρηδων» με την Νόριτς, ύστερα από το δυνατό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Την γνωμάτευση των γιατρών θα περιμένει ο Αλσατός τεχνικός για να δει αν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Γάλλο.

«Υπέστη διάσειση. Είχε πρόβλημα με την όραση του και με τη συμβουλή του γιατρού τον αντικατέστησα αμέσως. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Ντόρτμουντ, εξαρτάται από το τι θα αποφασίσουν οι γιατροί. Σε κάποιες περιπτώσεις απαγορεύεται να αγωνιστείς για πέντε μέρες, εξαρτάται από τη σοβαρότητα του τραυματισμού», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!