Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο διεθνής γκαρντ συνέχισε τη θεραπεία του, λόγω της διάτασης που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και έτσι η συμμετοχή του κόντρα στους Ρώσους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Πάντως, όπως είπε και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου, εφόσον ο Μάντζαρης δεν είναι απολύτως καλά, δεν προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει.

Από ‘κει και πέρα, στους πρωταθλητές Ελλάδας προέκυψαν και ευχάριστα νέα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος είχε υποστεί ένα οστικό οίδημα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και έτσι ύστερα από περίπου ένα μήνα θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντιλέινι πήρε το μέρος του Μπαρτζώκα για το συμβάν στην Μπολόνια

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»