Αμφίβολη κρίνεται από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ η συμμετοχή του Άντι Ρόμπερτσον στο παιχνίδι της Τρίτης (17/9) απέναντι στη Νάπολι στην Ιταλία, για τους ομίλους του Champions League.

O Σκωτσέζος μπακ δεν προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (16/9) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αφού αντιμετωπίζει ένα μικρό χτύπημα στο πόδι. Πάντως, αυτή η απόφαση πάρθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων» θα επανεξετάσει την κατάσταση του παίκτη και την Τρίτη (17/9) στην Ιταλία για να δει αν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε επί του θέματος στην ιστοσελίδα του συλλόγου: « Ο «Ρόμπο» δεν προπονήθηκε το πρωί και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι κάτι σημαντικό, έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί. Θα τον εξετάσουμε πάλι αύριο και θα το δούμε», ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία