Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε ότι στον αγώνα του Σαββάτου (23/11, 17:00), της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην ομάδα του, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, ο άσος Μοχάμεντ Σάλαχ, είναι αμφίβολος.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα των «κόκκινων» κόντρα στην Λέστερ, ο 27χρονος Αιγύπτιος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Χαμζά Τσαουντχάρι.

«Προπονούνταν όλο αυτό το διάστημα, αλλά μόνο πάνω σε πράγματα που θέλαμε! Σήμερα θα κάνουμε άλλη μια σημαντική προπόνηση και θα δούμε πως θα είναι για να πάρουμε την απόφασή μας. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει αργότερα στην προπόνηση», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του