Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Ειδικότερα, παρέα φίλων φέρεται να κυνηγούσε αγριογούρουνα στην περιοχή Σελεβίστες, λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ο 60χρονος Α.Κ., γνωστός στην περιοχή, έπεσε νεκρός από πυροβολισμό.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο 49χρονος Φ.Ν., γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 60χρονος σε αυτό το δυστύχημα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, αφού πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού, όπου ένας άνθρωπος χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Έως τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Έρχονται αυξήσεις έως 200 ευρώ τον μήνα για μισθωτούς από 1ης Ιανουαρίου

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες