Μπορεί να κάθεται ακόμη στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν παύει να έχει στην άκρη του μυαλού του και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ, το απέδειξε αυτό στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Εάν το αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι αρνητικό τότε οι προσδοκίες θα πέσουν, εάν νικήσουμε όμως θα πιστεύουν ότι ο νέος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει φτάσει (σ.σ. γέλια). Αυτό που με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι μια νίκη, για να αποχαιρετήσω έτσι το Αλβαλάδε και μια νίκη με την Μπράγκα για να ξεκινήσω την περιπέτεια μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε ότι ο Αμορίμ έχει ήδη ανακοινωθεί από τους «κόκκινους διαβόλους» και θα πιάσει δουλειά στη Γιουνάιτεντ από τις 11 Νοεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!